Get this tabber widget

tips yg korang boleh guna kan utk yg coupling-2

try-2 k . :)

TIPS UNTUK KAPEL

 
1.if die ngamuk baling2 barang -try awk smbut.Ni la msenye awk tnjuk kpantasan jd gol keper.
2.if die mle jerit tbe2 -awk nyanyi kuat2. ni la msenye awk tnjk suare awk shebat Black(Mentor)
3.if die tngk cm nk telan -awk smile je ngok dia!Bru die nmpak kecomelan awk!
4.if die nk lari umah - Tlg kms kn brg dia sme2.Ni la msenye awk tnjuk btapa rajinnye awk
5.if die cry cos sket ati -awk gelak kuat2 tguling2.Ni la bkti awk usaha wt dia hppy time die sdg bduka...


boleh try kat kaPel korang .. :) komfem mnjadi..

LIKE banyak-2

susah dgn kawan senang dgn kapel


siapa rsa entry ni btol trus kan mereading k.. :)



btol kan.. bila dh ada kapel , kwn dok letak tp je. nk toleh pun dh x leh lg dh .. 
mcm lha bf/gf die sorng tuu femes sngt.. HAHA !
suma org ada psangn hidop wey .. :P .. #kankan.. x kesah pon dgn bf/gf die tuu..
btw , apa yg nonie create ni memang knyataan d antara kalian..

Sebelom ada kapel
:: kwn lha segala-2 tyme ni... ape-2 pun suma ny kwn .. kwn dr kcik lha ktakan .. 
  jenjalan pon dgn kwn .. spon sana spon sini ,, x kedekot pun . *tyme ade bajet*
   deman ckit pon kwn dok g jengok,, ziarah - menziarahi .. lepak same-2.. mkn same-2..
  boleh ktakan suma bnda yg d buat brsama.. :) .. boleh jd kembar dh..

Semasa dh ada kapel
:: jln pon dh dgn kapel .. kapel bru semnggu gelagat dh mcm 5 taon aku tngok.. kwn ajk lepak ,
  seribu alasan ko bg . kalau bf/gf ajk date ,, blm ckp dpt ke x ,, ko dh ada dh dpn mta dia orng..
  x ambek peduli lg dh kwn sakit ke ape ke.. yg kau tau , bf/gf kau tu jee.. kwn yg lma dh korg
  knl d buat ny mcm bru knl . =.='

Lepas break dgn kapel
:: org mcm ni klau kne kat aku . TUII !!! x kan aku bg mka.. bila dh susah balik bru nk ingt kwn..
  tyme dgn bf/gf , kwn mcm halimunan je.. x wujud pon .. dh break , duit kau pon dh kering ,
  kne tipu , kau blh pg lg kat kwn yg dh kau buang mcm tu jee.. hish !! memang x de kemaluan 
  btol org mcm ni.



susah dgn kwn , senang dgn kapel..
baek pg tnggl dlm utan je org mcm ni..
beruk-2 lam utan tu pun kompom sisih kan die kalau 
kne situasi mcm ni.. 







LIKE banyak-2

tag-2 . ape bnde tuu ??

:82::82:

Apo kabo?? hehe ..
haaa , nonie nk kasi tau ape bnda ny tag-2 tuu..
btw , nonie nk bgttau thnx to AimiAlfian yg sweet ni sbb tag nonie..
first-2 nonie tak phm sepatah haram pun mcm mne nk buat , tp lps dok bw bbrpa blog bru nonie fhm..

:82:RULES ::82:

1.You must post these rules.
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6.No tag back!
7.No stuff in the tagging section about
YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS"
YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY)
have tagged 11 people

  
:82:~11 perkara tenteng nonie:::82:
:84: fullname NUR HAYATI BT MOHD BAKRI
:84: call me nonie erk.. :)
:84: home town kat sarawak
:84: 4 org beradik (sulong)
:84: kedekot kalau org mnta , tp , klau nonie sndri nk kasi x jd kdkt ny .
:84: suka gne lens nk sroh jd BIG EYES
:84: SPM candicate (taun dpn)
:84: ska bwat bnda len dr yg len
:84: ska ktwa besa-2 . like devil.. HAHAHA .
:84: ska berkawan . *nonie x mkn org pun..


~soal selidik dr AimiAlfian

1- ape ssbuah relationshp tu utk korang? xkesah lah friendship or special frienship
:65:   utk mengerat kan lg hubungan dlm bkwn *friendship

2- ape pndpt korang ttg llki yg mngs sbb ssorg pompuan
:65:   sbb dia trlalu syg kan pompuan tu dna may b pompuan tu adalah yg tbaik utk die.

3- bnda yg pling pelik yg korg pnh buat
:65:   tengok lubng hidong org . :D

4- hari or tarikh yg plg istimewa dlm idop korg slain bday
:65:  mnggu last skolah koz tyme , tyme tuu , kalau harimau masok pun ckgu x kesah. :D

5- org-2 tpnting dlm idop korng yg korg x snggp idop tnpa dyorg
:65:   fmly nonie lha.. tnpa dyorg komfem nonie tak idop bgs mcm nie.. 

6- cm ne kte nk bgtau kat crush kite yg kite jatuh cinta kat die
:65:   tak kan nk kejar kot.. nanti x kne lyn . mluu !! bia die tau sndiri..

7- pndngn korg ttg pompuan yg 'perigi cari timba'
:65:   nk show of kot.. yg die ade boyfie..

8- pe yg sweet sngt smpy korg x leh lupe
:65:   ntah lha . hehe . mls nk ingt balek..

9- llki ya comel but bjet HOT , nk buat pe dgn dia
:65:   kte kikis !! HAHA . jgn lha wey . buat lha mcm biasa.

10- jenama bju yg korg slu beli
:65:   bju yg murah tp style *tu bknny ny jnma.. hehe

11- jenama seluar yg korg selesa pkai
:65:   levis lha.. hoho


:82:soalan free dr nonie :82:

1-slalu msok rumah ape yg korg buat dlu ?
2- korea , english , bm , lgu mne yg korg ska. knpa?
3- prkara yg plg lawak dlm hdp korg.
4- bfday prezen yg pling sweet pnh korg trma . dr ?
5- prkara lucu tyme korg tngh date..
6- llki gna kaler pink? ape pndpt korg?
7- llki/pompuan lbh bnyk kwn yg belainan jntina. betol? knpa?
8- bngn pg korg truz buat ape?
9- pompuan more sensitive dr llki sbb??
10- jnama henfon yg plg cnggh korang ada . 
11- love blogging ? knpa?


:82:BLOG BERTUAH:82:

:65: Liya
:65: Tyyra Lambert
:65: hunnym syot
:65: ::aPit::
:65: ash ekin
:65: aen
:65: susan
:65:  mirali 
:65: mieyra
:65: Daya the sixth
:65: minah pinky


LIKE banyak-2

KAWAN or LAWAN ??

hye all .. 
KAWAN OR LAWAN ???
y nonie pnye title mcm tu ??


bkn nye ska suki noni je nk buat title mcm tu ,, 
kalau x jd kat nonie , x kan dok cte nye oi.. hehe..
*entry pnjng ! HAHA ! bce kalau nk tahu .. :)

*mcm ne jln cte ny .. . ... .. .

~~ Hari tuu , kzn nonie (mayang) *tu fb dia..promote kjp. hehe..
 pnjm nonie pnye tdong . *tdong jdi
isu ?? wey ?? mak bpk aku pnye duit yg bli.. :)
koz dia nk blek asrama..
Nonie x kisah pun dia nk pnjm .. 
kmi kan kzn , so , x kisah lha..

~~ esok tuu , nonie mnta lha balek tdong tuu ..
koz nk pky trn skool..
dia ckp xde ..
so , nonie pun hairan lha kan ??
xkan lha tdong yg mcm tuu pun da jgak org yg nk curi..

--> mlm tu jgak my kzn text n tell the story .. *swak version..

tett,,tett...

my kzn : oy , ko twuk x ?? 
nonie    : twuk pa?? 
my kzn : tdong kwu d amik **** 
nonie    : cne ko twuk??? 
my kzn : bna lha ...ku nk ka blit asama marek . tdong ya kah ku lam beg jx tam ny renyok lekak
             knk sesah . mls ku nk lalek. mcm ko x twuk aku mun dh cmpy asama mls ku nk gntong lok
             dak bju .. tandah ku lam ya jx.. esok ya ku crik xda gk lam beg ya.. ku nga tdong ya ada
             rah **** .. tnyk ku pdh ny bkn , p , ku twuk ya tdong kwu.. esok ko nga.. :) 
nonie    : okok.. lak ku nga nya..

~~ keesokan hariny nonie tngok lha tdong ape yg dia pky ..
SIOTT!! tdong aku tu wey !!
slambe je mke pky tdong org , buat mka x bslh g tuu..
buat-2 baek dgn nonie lha konon..
mcm lha nonie x tahu yg tdong tu tdong nonie..

babe ! kta kwn , brg aku pun kau rembat !
knape x rembat je brg org lain ,
aku yg dok mkn cma-2 dgn kau ni kau buat mcm tuu..
aku x kesah lha kau nk pky ke ..
tp , ckp lha kat aku luu .. 
ni tak , siap x ngaku lgi tuu..

KAWAN ....
OR..
LAWAN...
:)

p/s: bkn ny aku nk drop kwu ! p , kwu lok mla ! o0o !






LIKE banyak-2

FIRST LOVE(crazy little thing called love)

hye all . :)
lma dh x updte blog . HAHA ! bkn nya xda msa , tp no idea nk update..
now bru ada idea . *idea bnyk woo.. HAHA !



Ada tengok tjuk kat atas tu?? tuuu !! xkan x nmpk kot.. :)
FIRST LOVE ( crazy little thing called love )
komfom korang fikir noni nk crta hal first love noni.. *haha ! ba dulu bru tahu. :)




FIRST LOVE ( crazy little thing called love ) ..
ni tajuk movie yg noni tngok hari tuu,,
knpe noni nk crta hal movie nie?? *sje je sbna nye.. hehe

Movie nie mencrta kan tntng sorng budak prmpuan yg 
xcntk + dark skin + spek bulat + x da personality ..
*komfem korang dpt bygkan kan?? :)

haha ! sma x dgn apa yg korang bygkn??


1st tyme tgok crta nie , nonie pun skt aty dgn budak ni..
mna x ny , dh lha x ntek.. ada hati nk ska dgn senior yg hensem.. *mcm lha aku ni cntk sngt. :D
mmg hensem , satu skolah minat kat dia wey !
 hensem gile mamat tuu ! *spa tgok komfen caer
 
hensem kan !! waaaa !!


tngok ! hensem kan??
budak prmpuan tu dok kejar die , mcm lha dia lyn.. uhue

Movie ni nmpk je mcm x best. korang tngok dlu , bru korang komen crta tu best ke x ..
mne nk crik??? nonie amik dr kwn crta nie , so , x tau lha mne nk crik..
HEHE !  sory , korang try cri lam u tube keyh.

Movie nie x lha direct to love story ..
Movie nie bnyk slot-2 lawak ! HAHA !
smpai skt prt klau ktwa...
Yg buat crta ni mkin lawak , ckgu yg mngaja dia org..
tngok mka je dh blh bwak ktwa. HAHA !

*x lawak? korang tgok dulu crta nie , bru korang tau apa yg lawak ya pix nie. :D


tu lha ckgu dia org yg noni ckp kan tu...

Lepas tu ,, budak yg x cntk tdi tka image dia ..
Dr dar skin , jd white skin ,,
rmbt pun dh tka style ...
CANTEKKK !!!

perubahan nya x d duga ! :)


cantek kan??
puas kna kutuk , ni jd. uhue !

NK TAHU ENDING CRTA NIE? KORANG CARI LHA K.
NONI JUST BGI INTRO CRTA YG NONI TGOK NI.. :)

--- x dpt nk cta pnjng-2 koz cta ny mmg pnjng kalu nk d taep.. HEHE ! --






__________________________________________________


SOME PIX OF D ACTOR. :)




P ' SHONE 


P ' NAM


kwn P ' NAM 


P ' TOP


CIKGU :)


:D


P ' SHONE !








SWEET !!


____________________________________________


FIRST LOVE ( crazy little thing called love )





LIKE banyak-2

SELIDIK FIRST .. :d

LELAKI : Sudikah awak BERKAHWIN dengan saya?


GADIS : Awak ada RUMAH?


LELAKI : x !


GADIS : Awak ada BMW?


LELAKI : x.


GADIS : Berapa banyak GAJI awak sebulan?




LELAKI : Tak ada gaji.TAPI...


GADIS : x ada tapi2.Awak tak MEMILIKI apa2. Macam mana saya nak KAHWIN dengan 


awak? Tolong pergi!!


LELAKI : (Cakap dalam hati) aku ada sebuah VILLA, 3 bidang TANAH, 3 buah FERRARI,2 


ALZA.Kenapa aku kena beli BMW? Macam mana aku nak dapat GAJI kalau aku sendiri 


BOS?..




HAHAHAHAHAH......

LIKE banyak-2