Get this tabber widget

EGO

hye suma . have a nice day all . :D

hari ni nk cte pasal ego . tau tak ego tu ape ? tipu la kalau tak tau .

entry nonie ni nk mtk pndpt je , nanti nonie buat entry psl ego laki n prmpuan , apa motifnye .
give me your opinion ckit . meh komen . :D

-KESIMPULANNYA-
siapa lebih tinggi ego ny dan knpa?

p/s : komen anda akan noni publish kat entry satu lagi .

LIKE banyak-2

1 org miss me:

Nur Honney Robbi said...

Assalamualaikum...hye dear..tertarik dgn entry anda kali nie...E.G.O...For me, memang betul generally lelaki lebih ego daripada perempuan tapi bukan sepanjang masa dan bukan semua lelaki macam tu.

Ada masa, ada ketikanya. Perempuan lebih ego daripada lelaki.Orang akan kata lelaki ada level ego yang tinggi kaw-kaw daripada perempuan. Itu memanglah.

Tapi, kalau difikirkan logik akal. Baik lelaki mahupun perempuan. Dua-dua makhluk bernyawa. Ada hati, ada perasaan. Tahu marah, tahu jaga maruah daripada tercalar. hahahaha! Hello, maruah tercalar balar ni boleh bikin marah ok.

So, waktu-waktu kritikal macam ni.. tak kira dah kot. Baik lelaki, baik perempuan. Masing-masing nak tunjuk yang diri tu ada ego. Tak nak mengalah. Tapi, ini bukan all the time lah. Maksud saya, depends pada masalah jugaklah. Tengok situasi.