Get this tabber widget

FIRST LOVE(crazy little thing called love)

hye all . :)
lma dh x updte blog . HAHA ! bkn nya xda msa , tp no idea nk update..
now bru ada idea . *idea bnyk woo.. HAHA !



Ada tengok tjuk kat atas tu?? tuuu !! xkan x nmpk kot.. :)
FIRST LOVE ( crazy little thing called love )
komfom korang fikir noni nk crta hal first love noni.. *haha ! ba dulu bru tahu. :)




FIRST LOVE ( crazy little thing called love ) ..
ni tajuk movie yg noni tngok hari tuu,,
knpe noni nk crta hal movie nie?? *sje je sbna nye.. hehe

Movie nie mencrta kan tntng sorng budak prmpuan yg 
xcntk + dark skin + spek bulat + x da personality ..
*komfem korang dpt bygkan kan?? :)

haha ! sma x dgn apa yg korang bygkn??


1st tyme tgok crta nie , nonie pun skt aty dgn budak ni..
mna x ny , dh lha x ntek.. ada hati nk ska dgn senior yg hensem.. *mcm lha aku ni cntk sngt. :D
mmg hensem , satu skolah minat kat dia wey !
 hensem gile mamat tuu ! *spa tgok komfen caer
 
hensem kan !! waaaa !!


tngok ! hensem kan??
budak prmpuan tu dok kejar die , mcm lha dia lyn.. uhue

Movie ni nmpk je mcm x best. korang tngok dlu , bru korang komen crta tu best ke x ..
mne nk crik??? nonie amik dr kwn crta nie , so , x tau lha mne nk crik..
HEHE !  sory , korang try cri lam u tube keyh.

Movie nie x lha direct to love story ..
Movie nie bnyk slot-2 lawak ! HAHA !
smpai skt prt klau ktwa...
Yg buat crta ni mkin lawak , ckgu yg mngaja dia org..
tngok mka je dh blh bwak ktwa. HAHA !

*x lawak? korang tgok dulu crta nie , bru korang tau apa yg lawak ya pix nie. :D


tu lha ckgu dia org yg noni ckp kan tu...

Lepas tu ,, budak yg x cntk tdi tka image dia ..
Dr dar skin , jd white skin ,,
rmbt pun dh tka style ...
CANTEKKK !!!

perubahan nya x d duga ! :)


cantek kan??
puas kna kutuk , ni jd. uhue !

NK TAHU ENDING CRTA NIE? KORANG CARI LHA K.
NONI JUST BGI INTRO CRTA YG NONI TGOK NI.. :)

--- x dpt nk cta pnjng-2 koz cta ny mmg pnjng kalu nk d taep.. HEHE ! --






__________________________________________________


SOME PIX OF D ACTOR. :)




P ' SHONE 


P ' NAM


kwn P ' NAM 


P ' TOP


CIKGU :)


:D


P ' SHONE !








SWEET !!


____________________________________________


FIRST LOVE ( crazy little thing called love )





LIKE banyak-2

2 org miss me:

Hunnym Syot 美智子 said...

da tengok movie ney taun lepas..
mmg best gilerr!! :)
hero ohhsemmm :D

http://irsyanim.blogspot.com/2011/10/wahai-budak-sekolah.html

NONIEY said...

@Hunnym Syot 美智子 haha ! ending best !